perjantai 21. helmikuuta 2020

Maine Coon Myydään

Pennut Suomen Maine Coon -kissat ry

Maine Coon Myydään

Maine Coon Myydään

Myynnissä Maine coon kissan pentuja yhdistelmästä Sheercats Alice-D ja Krammekatten Basil. 2 valkoista poikaa, sinihopeakilpikonna tyttö, kilpikonnahopeatyttö, punahopeatiikeri poika, ja cremehopeatiikeri/valkoinen poika. Puolipitkäkarvaisia kissarotuja ovat american curl, maine coon, neva masquerade, norjalainen metsäkissa, siperialainen metsäkissa (eli siperiankissa), pyhä birma, ragdoll sekä turkkilainen angora ja turkkilainen van. Jatkamalla käyttöä sitoudut meidän Evästeiden. Ryhmä on tarkoitettu rekisteröidyille suomalaisten Maine Coon-kissojen. Tottunut kynsien leikkaukseen, pesuihin ja harjaukseen.Tulee juttuun pienten kilttien koirien kanssa.Meidän vanha kissa ei hyväksy pentua, joten. Pennut sivu päivitetty 28.12.2019 ** Pentuja varattavissa ** © Maarit Palmén ~ Chamberlain Cattery. Maine coon haluttaisiin nimenomaan rodun luonteen takia. Stout-hearted Maine Coons - Kitten Pennut - maine coon kasvattaja breeder finland kitten. Kissalassamme asuu sekä Maine coon-uroksia ja naaraita. Syntynyt ja asuu Helsing.. Myydään-, Vuokrataan- ja Ostetaan-ilmoitukset löytyvät Nettimarkkinassa täält. Kissa on laajasti terveystestattu, upea luonteinen ja kastroitu. Maine Coon Cats. Updated 25.12.2019 You are a visitor. since 04.02.2006. Return to Myydään tai ostetaan lemmikkieläin. Maine coon kehittyy hitaasti, ne ovat täysikasvuisia noin 3-vuotiaina, ja siihen asti niille voi antaa ruokaa suunnilleen niin paljon kuin ne jaksavat syödä. Myydään rakastavaan kotiin Maine Coon poikapentu.Pentu on syntynyt 13.12.2017. LUOVUTUSIKÄINEN (3 kk), tykkää leikkimistä ja lempeä sylikissa, on opetettu käymään vessassa. Background sets for Personal Web Pages. VARATTAVISSA Maine coon pentuja synt. 21.4.17 Isä: Amadeus Fire Fox Emä: Monchacoon Frida 5 tyttöä Pennut myydään rokotet,sirutet,ell tarkast ja. Kaikki välitettävät pennut ovat puhdasrotuisia, rekisteröityjä ja rokotettuja rotukissoja, ja ne luovutetaan aikaisintaan 14 viikkoa (1.1.2020 alkean) täyttäneinä. Jos olet kiinnostunut tulevista pennuista, ota rohkeasti yhteyttäosoitteeseen.

  • Etusivu Suomen Maine Coon -kissat ry
  • Maine COON myydään - Kauppapaikat net
  • Myydään maine coon - Tammikuu 2020

Maine Coon Myydään

Myydään maine coon. Kirjoita sähköpostiosoitteesi tähän ja lähetämme sinulle uusimmat ilmoitukset haulla Myydään maine coon. Myydään #1 Haluatko oman ilmoituksesi Paalupaikalle? Lue lisää. 4 Maine coon. 1 100 € eilen 20:01. Myydään 5kk maine coon tyttö, MCO g22Kissa on WCF rekisterissä, madotettu useasti ja rokotukset kunnossa. Joulukuussa 2008 toimme Suomen ensimmäisen Polydaktyl-Maine coon-urospennun Saksasta ja olemme hyvin kiitollisia Undinelle ja Lucielle tästä. Maine Coon ystävät - kotia etsivät aikuiset ja pennut has 5,423 members. VARATTU !!! Myydään nuorta tyttöä MAINE COON synt. 24.1.16 Tyttö on leikattu, sirutettu,rokotettu ja rekisteröity. Kissamme on hankittu Englannista, Hollannista, Itävallasta, Saksasta ja Venäjältä. All cats in my breeding program are tested for HCM and PKD (Maine Coon) and for PRA (Siamese and Oriental Shorthair). Kaikille Maine Coon kissoista kiinnostuneille on oiva tilaisuus tutustua rotuun Forssassa sunnuntaina 21.03.2004 pidettävässä esittelynäyttelyssä. Klo 10.00 - 16.00 välisenä aikana esitellään Suomen parhaita Maine Cooneja Järjestötalolla Kuhalankatu 17 paloaseman naapurissa. Nikita on kyllä sosiaalinen, mutta pitkälti hakee syliin vaan niin halutessaan. FI*Marskin kissala on pieni Maine Coon kissala Jämsässä, Keski-Suomessa Kasvattajanimeni on hyväksytty Fifessä 11.5.2011. Päivitetty: 2017 27.10.2017 Meille on syntynyt pentuja! 20.10.2017 Meille on tulossa pentuja! 2016 11.10.2016 LoVers pentueen varaustilanne - kaikki pennut on varattu. Vain ainoaksi kissaksi kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia.. Misty tulee toimeen muiden kissojen kanssa mutta hänet myydään joko ainoaksi eläimeksi tai pentukissan seuraksi. My cats are registered and shown in Fife. Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 86 Lemmikkieläimet ilmoitusta alueella Uusimaa. My first Siamese moved in, in August 2010 and my first Oriental Shorthair in February 2011. Best in Variety total & Nominated to Best in Show Adult Female. in Turku. 24.11.2019!! Hemingway's cattery fourth best Maine Coon breeder in Finland 2017! Pentulistalla julkaistaan Suomen Maine Coon -kissat ry:n jäsenien ilmoitukset, joilla on FIFé -hyväksytty ja voimassaoleva kasvattajanimi ja jotka ovat maksaneet kasvattajan palvelumaksun. Kookas punatabby/valkea maine coon uros etsii eläkekotia.

Maine coon pentuja (s.31.10.19), kaksi pojat terveeksi testatuista vanhemmista (HCM,SMA, PKDef N/N). Pennut ovat pentuvälityksessä kolmen kuukauden ikään saakka. Löydä kaikki Maine coon kissat Ilmoitusopas.fi sivustolta parhaalla hinnalla. Tervetuloa Suomen Maine Coon -kissat ry:n sivuille. Yhdistys on perustettu vuonna 1991 ja toimii itsenäisenä rotuyhdistyksenä, jonka tarkoituksena on edistää ja valvoa Maine Coonien kasvatusta sekä tehdä rotua tunnetuksi. Täysin sisäsiisti, syö hyvällä ruokahalulla, erittäin leikkisä ja seurallinen. Voit peruuttaa ilmoitusvahdin tilauksen milloin tahansa. Maine Coon, 4v leikattu naaras Nikita ja Itämaan pitkäkarva, 4v leikattu uros, Nipsu. Nipsu on taas äänekäs ja "läheisriippuvainen". Hanki Maine coon pentu edullisesti Nettimarkkina.comin valikoimista. Ensimmäinen maine coonini oli Huvikummun Maine Simba, joka saapui taloon alkuvuodesta 1998. Kuulun Suomen Maine Coon -kissat ry:hyn sekä Suomen Rotukissayhdistykseen, joka on Suomen Kissaliiton ja samalla FIFe:n alainen yhdistys. vilkman.mira ät gmail.com, p. 040 522 0584. Viime vuoden parhaat kissat ja kasvattajat palkitaan. Pennun vanhemmilla on paperit, mutta pentu myydään vain lemmikiksi, ilman papereita. Pentulistaltamme löydät tiedot yhdistyksemme kasvattajien kotia etsivistä pennuista. Rotukissanäyttelyissä puolipitkäkarvaiset kissarodut luokitellaan kategoriaan II. Uudet kuvat on julkaistu Pennut sivulla. Suomen Maine Coon -kissat ry piti sääntömääräisen syyskokouksensa lauantaina 23.11.2019 Turun messu- ja kongressikeskuksella, paikalla oli 11 yhdistyksemme jäsentä ja yksi tuleva jäsen ilman äänioikeutta. Kokouksen puheenjohtajana toimi Marita Sorsa ja sihteerinä Sanna Perälä. Great Maine Coon ja Bengalin kissa. Date of birth - 24.07.2017 Half - Cat Color - Cream marble bicolor(А03 22) Nickname - Pride-Natalie Django (Django) pride-natalie.ru WhatsApp +79112321623, Skype. My first litter of Maine Coons was born in 1999. My first Category four litter was born in 2012. Ovat syntyneet 25.1.2014. Luovutus 12 vkosta eteenpäin.Rekisteröidään Fifeen. Maine Coon on ihana kissa, mutta en ihan ap:lle sitä suosittele ensimmäisenä. Kerron vain millainen kissa on että jos joku miettii Maine Coonia heille, niin kuten aiemminkin laitoin on rotu mihin kannattaa todellakin ensin tutustua ja tutkia kuin heti mennä ostamaan. RIKHARD aka RIKSTERI aka KOJOOTTI on leikattu 4,5-vuotias MAINE COON-kolli. The Best of Best Maine Coon. 24.11.2019!!! Hemingway's Dana Scully. Leikattuja Maine cooneja etsii rakastavaa kotia. Fin*Mahtitassun -Maine Coon cattery-Koti / Home Kissala / Cattery Kissat / Cats Pennut / kittens Suunnitelmat / Plans Pentueet / Litters Koirat / Dogs Mahtitassun. *Kaikki pennut myydään ensisijaisesti perheenjäseniksi ja lemmikeiksi. *Pennun mukana saat suulliset ja kirjalliset hoito/ruokinta ohjeet, sekä pentupaketin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti