keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Tinder Ei Matcheja

Ei yhtään matchia Tinderissä, johtuu varmaan puhelimesta

Jossain vaiheessa olin käynyt kutakuinkin oman alueeni miehet läpi; Ei kyllä pidä paikkaansa. Tinder on niin eilistä:) Sinne on jääneet enää mt-häiriöiset ja muut ongelmatapaukset, vähän niinkuin ihmisten kierrätyskeskus. Ei tinder pareja. I currently work in outdoor recreation. Käytännössä aina viikon sisällä profiili kuolee, eli ei tule uusia matcheja ja aina kun nollaa tilanteen, niin tulee helposti noin viitisen matchia nopealla aikavälillä. Kuvat on vähintään yhtä hyvät kuin ennenkin. I enjoy sailing, climbing, hiking, backpacking, and traveling. Miehille tai ainakaan mulle tuo tinder ei tunnu toimivan. Tinder on peli, jossa voi testata omaa seksuaalista markkina-arvoaan ja hakea aivoille jatkuvasti uutta dopamiini-annosta eli digitaalista heroiinipiikkiä. Aina keskustelun äkillinen katkeaminen ei kuitenkaan johdu teknisistä vioista. 5. Viikonloppuisin aktiivista. Yksillä treffeilläkin kävin, oikein mukavaa oli molemmilla mutta treffiseuran mielestä meidän arki olisi tullut ongelmaliseksi(3 kouluikäistä lasta molemmilla) joten siitä ei pidemmälle päästy. Mies, tällaisella Tinder-kuvalla saa suomalaistestin mukaan parhaiten naisia: ”Autot, moottoripyörät ja pullistelu eivät toimi” Parhaiten osumia keräsi luonnollinen naapurinpoika Sampo koiran kanssa. Tuo kohuttu, kehuttu ja kiitelty tapa tutustua uusiin ihmisiin. Keskivertomiehen on todella vaikea saada matcheja Tinderissä. Tinder laittaa kyynelkanavani tursuamaan nestettä ainakin kerran viikossa, kiroilemaan monta kertaa viikossa. Kaikki siitä puhuu, kukaan ei myönnä käyttävänsä, mutta silti matcheja osuu hyvinkin taajaan. Erilaisia naama ja vartalokuvia ja lyhyt esittely teksti löytyy. Näin saat oikeasti enemmän matcheja Tinderissä – kokeile näitä täsmävinkkejä. https://rotujenvalinen69.givemeadate.net/2019/10/22/kuinka-retro-etunimesi-on-tee-nostalgiamatka-ylen-suosituimmat-etunimet/

Mä en ees ole ladannut, juuri noista syistä. Tilastojen valossa Tinder-käyttäjät antavat hanakammin raksia kuville, joissa ei näy silmät ja joista ei …. No ei vaan: Periaatteessa Tinder on deittisovellus, jonka kautta voi löytää ihan normaalia treffiseuraa, yhden yön juttuja tai ehkä jopa elämänsä rakkauden. Viestejä on myös vaikea lähettää tai vastaanottaa, jos verkko ei ole paras mahdollinen. Naisia on vaikee miellyttää ja ymmärtää ja kaikki säännöt ei päde kaikkeen, mutta mä listaan teille sellaisia yleisiä asioita, joilla saatte paremmat mahikset päästä tindertreffeille tai edes. Itsetunto laskee jokaisesta vastaamattomasta viestistä, unmätsäyksestä ja ennen kaikkea niistä mätseistä joita ei koskaan tule. Tinder-sovelluksessa on todella paljon teknisiä ongelmia. Matchien keräilyyn liittyy varsinkin miesten usein kohtaama ongelma. I love seeing a new city just as much as seeing a new National Park. Ei sitten tavattukaan ja lopulta poisti matcheistään. Ei saatu vielä tapaamista sovittua enkä sitten hälle soittanutkaan kun en ajatellut sen olevan juuri sen illan asia. Kuukauden käytön aikana on tullut kaks matchia ja molemmat ovat sellaisia joille en kyllä ole sydäntä painanu. Vaikka mitä toiveita jo minulla oli ja kovasti kiinnostuin. GPS tiedot saattavat mennä myös ns. "ristiin" muiden käyttäjien kanssa, jolloin kukaan ei löydä sinua vähään aikaan hakutuloksista. Sovellus kaatuu usein ja vetää koko verkon alas mukanaan. On hetkiä, jolloin Tinder jumittaa tai lopettaa uusista viesteistä ilmoittamisen kokonaan ja viestit näkee vasta avaamalla sovelluksen.

Tinder Ei Matcheja

Ostin kerran Goldin ja alkoi tulla matchejä enemmän, aikaisemminkin oli jo tullut mutta ei niin paljoa. Kun Gold loppui, loppui myös matchit. Nekin vain koska vahingossa olen pyyhkäissyt oikealle jonkun todella lihavan naisen kohdalla jonka oletuskuvassa ei edes näy henkilöä. Tai jos ei samantien tullut, niin vaikka muutamien tuntien päästä piippasi että tuli match. Matcheja tuli varmaan 95% niistä, joista olin itsekin tykännyt.. Tinder varmaan havaitsi, että olet vain itsetuntoasi kohottamassa keräämällä matcheja ja lopetti niiden antamisen. Ei tule matcheja käytännössä ikinä (tai sitten oon nii helvetin ruma). Käytännössä tarkoittaa sitä että ei oma naama tule kenenkään näkyville ennenkuin nollaa tilanteen. Tämän jälkeen ei enää ottanut itse yhteyttä vastaili kyllä kun minä otin yhteyttä. Ennen sain valtavasti matcheja, tällä kertaa hyvin vähän. Tinder bugi ei matcheja Keskustelu - Tinder matchit loppui seinään Aihe vapaa Vauv. Matcheja tuli varmaan 95% niistä, joista olin itsekin tykännyt. Kävin koittamassa millaista deittailu nykyään on. Luonteeni mukaisesti asiat jotka tehdään, tehdään. Match ei vastaa vaikka häntä kuinka pommittaa viesteillä. Naisten on kohtalaisen helppo saada matcheja paljon, josta johtuen monella naisella myös on niitä paljon. Sanoisin, että Tinder toimisi huomattavasti jouhevammin, jos sijaintinsa voisi syöttää itse. Tai jos laittaa toiselle useamman viestin, ilman että saa vastausta ensimmäiseenkään. Mulla on muuten ollut sama profiili nyt noin vuoden käytössä. Goldistakin kun luopui niin ei ole enää boostausta kerran kuukaudessa. Tämän jälkeen kuvat saa myös omalla puhelimella näkyviin ja ilmeisesti ladattuakin. Uusia matcheja ei alun jälkeen tule, ellei sovellusta poista ja lataa uudelleen. Timberin kautta on matcheja tullut, profiiliteksti säilyy ja ehkäpä jopa viestit menevät perille toisin kuin tuossa Tinder Pro for Windows Phone Apissa.. Tinder - ei jatkoon. Luulen että juuri sitä yhtä noi miehet tuolla tahtoo, suurin osa ainakin. Matcheja tulee selvästi eniten perjantai- ja lauantai-iltaisin. Kalevan toimittaja piti tätä selvänä merkkinä siitä, että humalassa ollaan rohkeampia. 6. Tinder parittaa. Tinder …. Tinderistä ei mulle kerinnyt matcheja tulla. Tai sitten neljää kymppiä lähestyvällä on jo parasta ennen päivä umpeutunut. Tässä on kohta 2kk mennyt yksi tinder match joka yllättäen jopa vastasi mutta parin viestin jälkeen hävisi jonnekin. Me kohtautamme osaajia ja osaamiskysyntää", sanoo hankejohtaja Mikko Rantahalme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti